• Обновено
Масовен Проток На Воздух Maf Сензорот Метар За Мерцедес-Бенц W140 W202 R129 Спринтер Ssangyon Dodge Freightliner A0000941048,0280217518

Масовен Проток На Воздух Maf Сензорот Метар За Мерцедес-Бенц W140 W202 R129 Спринтер Ssangyon Dodge Freightliner A0000941048,0280217518

Rating 
DEN 676.00
DEN 751.68
-10 %

Залиха
Во магацинот.Состојба : Висок Квалитет, Бренд-нови ,100% фабрика тестирани
Пакет содржи : 1 X компјутери
Број на Порти : 5 Pin
OE Број :
0280217517 , 0280217518 , A0000941048 , 1620943148 , 000091048
Fitment :
Dodge
Спринтер 2500 2.7 L 2003-2004
Спринтер 3500 2.7 L 2003-2004
За Freightliner
Спринтер 2500 2.7 L 2002-2004
Спринтер 3500 2.7 L 2002-2004
За Ssangyong
Korando КЈ 3.2 1996/12-2015/12 3199 кзм, 154 KW, 209 ГЛАСАЧКО место
Korando КЈ 3.2 1997/06-2015/12 3199 кзм, 162 KW, 220 КС
Korando КЈ 3.2 1999/01-2015/12 3199 кзм, 156 KW, 212 ПС
Korando Cabrio КЈ 3.2 1997/06-2015/12 3199 кзм, 162 KW, 220 КС
Korando Cabrio КЈ 3.2 1999/01-2015/12 3199 кзм, 156 KW, 212 ПС
Musso FJ 3.2 1996/06-2015/12 3199 кзм, 162 KW, 220 КС
За Мерцедес-Бенц
C-Klasse W202 C 280 1993/05-2000/05 2799 кзм, 142 KW, 193 ГЛАСАЧКО место
C-Klasse W202 C 36 AMG 1994/05-2000/05 3606 кзм, 206 KW, 280 КС
S-Klasse W140 300 SE 2.8 1993/01-1998/10 2799 кзм, 145 KW, 197 КС
S-Klasse W140 300 SESEL/S320 1991/03-1998/10 3199 кзм, 170 KW, 231 КС
S-Klasse W140 S 280 1993/02-1998/10 2799 кзм, 142 KW, 193 ГЛАСАЧКО место
SL R129 280 1993/08-2001/10 2799 кзм, 142 KW, 193 ГЛАСАЧКО место
SL R129 320 1993/09-2001/10 3199 кзм, 170 KW, 231 КС
Спринтер 2-T Автобус 901, 902 208 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 60 KW, 82 КС
Спринтер 2-T Автобус 901, 902 211 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 80 KW, 109 КС
Спринтер 2-T Автобус 901, 902 213 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 95 KW, 129 КС
Спринтер 2-T Автобус 901, 902 216 CDI 2000/04-2006/05 2685 кзм, 115 KW, 156 КС
Спринтер 2-T Kasten 901, 902 208 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 60 KW, 82 КС
Спринтер 2-T Kasten 901, 902 211 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 80 KW, 109 КС
Спринтер 2-T Kasten 901, 902 213 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 95 KW, 129 КС
Спринтер 2-T Kasten 901, 902 216 CDI 2000/04-2006/05 2685 кзм, 115 KW, 156 КС
Спринтер 2-T Pritsche/Fahrgestell 901, 902 208 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 60 KW, 82 КС
Спринтер 2-T Pritsche/Fahrgestell 901, 902 211 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 80 KW, 109 КС
Спринтер 2-T Pritsche/Fahrgestell 901, 902 213 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 95 KW, 129 КС
Спринтер 2-T Pritsche/Fahrgestell 901, 902 216 CDI 2000/04-2006/05 2685 кзм, 115 KW, 156 КС
Спринтер 3-Т Автобус 903 308 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 60 KW, 82 КС
Спринтер 3-Т Автобус 903 311 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 80 KW, 109 КС
Спринтер 3-Т Автобус 903 311 CDI 4x4 2002/08-2006/05 2148 кзм, 80 KW, 109 КС
Спринтер 3-Т Автобус 903 313 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 95 KW, 129 КС
Спринтер 3-Т Автобус 903 313 CDI 4x4 2002/08-2006/05 2148 кзм, 95 KW, 129 КС
Спринтер 3-Т Автобус 903 316 CDI 2000/04-2006/05 2685 кзм, 115 KW, 156 КС
Спринтер 3-Т Автобус 903 316 CDI 4x4 2002/08-2006/05 2685 кзм, 115 KW, 156 КС
Спринтер 3-Т Kasten 903 308 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 60 KW, 82 КС
Спринтер 3-Т Kasten 903 311 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 80 KW, 109 КС
Спринтер 3-Т Kasten 903 311 CDI 4x4 2002/08-2006/05 2148 кзм, 80 KW, 109 КС
Спринтер 3-Т Kasten 903 313 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 95 KW, 129 КС
Спринтер 3-Т Kasten 903 313 CDI 4x4 2002/08-2006/05 2148 кзм, 95 KW, 129 КС
Спринтер 3-Т Kasten 903 316 CDI 2000/04-2006/05 2685 кзм, 115 KW, 156 КС
Спринтер 3-Т Kasten 903 316 CDI 4x4 2002/08-2006/05 2685 кзм, 115 KW, 156 КС
Спринтер 3-Т Pritsche/Fahrgestell 903 308 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 60 KW, 82 КС
Спринтер 3-Т Pritsche/Fahrgestell 903 311 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 80 KW, 109 КС
Спринтер 3-Т Pritsche/Fahrgestell 903 311 CDI 4x4 2002/08-2006/05 2148 кзм, 80 KW, 109 КС
Спринтер 3-Т Pritsche/Fahrgestell 903 313 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 95 KW, 129 КС
Спринтер 3-Т Pritsche/Fahrgestell 903 313 CDI 4x4 2002/08-2006/05 2148 кзм, 95 KW, 129 КС
Спринтер 3-Т Pritsche/Fahrgestell 903 316 CDI 2000/04-2006/05 2685 кзм, 115 KW, 156 КС
Спринтер 3-Т Pritsche/Fahrgestell 903 316 CDI 4x4 2002/08-2006/05 2685 кзм, 115 KW, 156 КС
Спринтер 4-T Автобус 904 408 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 60 KW, 82 КС
Спринтер 4-T Автобус 904 411 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 80 KW, 109 КС
Спринтер 4-T Автобус 904 413 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 95 KW, 129 КС
Спринтер 4-T Автобус 904 416 CDI 2000/04-2006/05 2685 кзм, 115 KW, 156 КС
Спринтер 4-T Kasten 904 408 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 60 KW, 82 КС
Спринтер 4-T Kasten 904 411 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 80 KW, 109 КС
Спринтер 4-T Kasten 904 411 CDI 4x4 2000/04-2006/05 2148 кзм, 80 KW, 109 КС
Спринтер 4-T Kasten 904 413 CDI 2000/04-2006/05 2148 кзм, 95 KW, 129 КС
Спринтер 4-T Kasten 904 413 CDI 4x4 2000/04-2006/05 2148 кзм, 95 KW, 129 КС
Спринтер 4-T Kasten 904 416 CDI 2000/04-2006/05 2685 кзм, 115 KW, 156 КС
Спринтер 4-T Kasten 904 416 CDI 4x4 2000/04-2006/05 2685 кзм, 115 KW, 156 КС
Спринтер 4-T Pritsche/Fahrgestell 904.

Основни карактеристики

линеарна:
0280 217 517,0280217517
Бренд Име:
ICIFAUTO
Резолуција:
0 280 217 518
Повторливост:
1620943148,000091048
Чувствителност:
0280 217 518
Тип На Сензор:
Piezoelectric
Мерен Опсег:
0 280 217 517
Тип:
Термички Тип
Вител Тип:
70640023, 7516136
Hysteresis:
A0000941048,0280217518

Најдобри понуди